Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Alexandrine Garnizon Gdańsk
Dołączył: 03 Sty 2012 Posty: 1044 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
Płeć: Kobieta
|
Wysłany: Śro 22:47, 13 Mar 2013 Temat postu: Wykarmic marynarza |
|
|
Smacznego:
[link widoczny dla zalogowanych] |
|
Powrót do góry |
|
|
Feldfebel Administrator
Dołączył: 02 Sty 2009 Posty: 2728 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: Westpreussen Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany: Śro 22:49, 13 Mar 2013 Temat postu: |
|
|
Dzięki Alexandrine |
|
Powrót do góry |
|
|
Lord Cochrane Muszkieter
Dołączył: 17 Mar 2013 Posty: 26 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: Dundoland Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany: Pon 20:21, 18 Mar 2013 Temat postu: |
|
|
Ja znalazłem książkę kucharską z końcówki XVIII wieku z przepisami dla zon marynarzy by mogły im dać coś na podróż czy tez przepisy dla kapitanów okrętów.. [link widoczny dla zalogowanych]
Ostatnio zmieniony przez Lord Cochrane dnia Pon 23:04, 18 Mar 2013, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
Alexandrine Garnizon Gdańsk
Dołączył: 03 Sty 2012 Posty: 1044 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3
Płeć: Kobieta
|
Wysłany: Śro 14:22, 10 Kwi 2013 Temat postu: |
|
|
[link widoczny dla zalogowanych]
smacznego |
|
Powrót do góry |
|
|
Lord Cochrane Muszkieter
Dołączył: 17 Mar 2013 Posty: 26 Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/3 Skąd: Dundoland Płeć: Mężczyzna
|
Wysłany: Śro 21:36, 10 Kwi 2013 Temat postu: |
|
|
I tak taka konserwa lepsza chyba niż mięso peklowane które przez parę godzin przed przygotowaniem do spożycia trzeba było wlec za okrętem. |
|
Powrót do góry |
|
|
|